Nissan - Leaf

Den nye Nissan LEAF

Den 100% elektriske og helt nye Nissan LEAF, er en innovativ bil. Føl dig mere tryg, mere forbundet og oplev mere spændende kørsel i en elbil, som gør enkle ting fantastiske.

Nissan Intelligent Mobility

Forestil dig en bil, hvor du kun skal bruge en pedal til at speede op, sænke farten og stoppe og som selv kan parkere og er med til at beskytte dig mod de risici, der dukker op omkring dig. Den nye Nissan LEAF har en komplet pakke af Nissan Intelligent Mobility-udstyr, som forvandler din normale køretur til en enestående oplevelse.

Besparelser og fordele

Skift til en 100% elektrisk bil, og du kan vinke farvel til benzin og byde velkommen til lav vedligeholdelse – og for prisen på den nye Nissan LEAF får du også en virkelig rummelig familiebil.

Pris på ny Nissan LEAF

Nissan LEAF privatleasing

Lige nu kan du privatlease din nye LEAF med kun kr. 4.995 i udbetaling. Nissan LEAF Tekna 40kWh: 3.995 kr./md.

Oplev glæden ved elektrisk kørsel, i en bil fyldt med udstyr.

Nissan LEAF Tekna har bl.a. følgende udstyr:

  • Automatisk klimaanlæg
  • ProPILOT
  • LED-forlygter med LED-signatur
  • automatisk kørelys
  • BOSE® Premium Audiosystem
  • 17” alufælge
  • og meget mere.

Privatleasing via Nissan Finans. Nissan Leaf Tekna40kWh MY18. Leasingperiode 36 måneder og 15.000 kilometer årligt. Førstegangsbetaling kr. 4.995,-. Herefter månedlig leasingydelse på kr. 3.995,-. Leasingydelserne er faste. Samlet betaling i perioden udgør kr. 148.815,-. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv metallak, vinterdæk, strømpakke, obligatorisk kasko forsikring, samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse, brændstof og grøn ejer afgift. Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder udvalgte farver og i et begrænset udvalg frem til 30.06.2019.

Nyheder fra Nissan

Skarpe priser på Nissan
16. september 2020


Prisfald på Nissan
18. maj 2020Nissan Nytårskur 2020
9. januar 2020


Forpremiere på ny Juke
6. november 2019