Nissan erhvervsbiler

Nissan erhvervsbiler - en stærk løsning

Nissans omfattende serie af erhvervsbiler er en stærk løsning til dit firmas transportbehov. Lave ejeromkostninger og innovativ teknologi er standard i serien, uanset om du vælger en kompakt varevogn, en kraftfuld pickup eller en fuldelektrisk e-NV200.

Oplev hele modelprogrammet hos Karvil Biler - Nissan i Odense SV og Middelfart eller kontakt erhvervssalgschef, Dannie Elkjær, på tlf. 29 77 54 68 og få en uforpligtende aftale om et møde om netop dine ønsker. 

DE-erhverv -citroen -pr

”Vi matcher altid prisen - uden at gå på kompromis med vores gode service!"

Dannie Elkjær
Erhvervssalgschef

Tlf. 29 77 54 68
de@karvil.dk

 

5_YEAR_WARRANTY_2016_DEN_jpg _ximg _l _4_m _smart

5-års garanti på Nissan varebiler

Nissan tilbyder 5 års garanti i hele Europa på alle varevogne* og gælder i 5 år fra garantien starter eller ved 160.000 km, alt efter der kommer først.

* Se flere detaljer på den enkelte bils side

Nissan Navara

Den helt nye Nissan Navara sætter nye standarder i 1-tons-pickup-segmentet. Den er robust og smart og har erfaringerne fra 12 modelgenerationer, hvad angår udvikling og produktion af robuste og praktiske pickupper.

Se mere om Nissan Navara her.

Nissan NV200

Nissan NV200 er Nissans kompakte varebil, som er rettet mod erhvervskunder, der ønsker en mindre, mere elegant og mere effektiv varebil. NV200 har vundet priser over hele verden – inkl. prisen som Van of the Year i Europa.

Se mere om Nissan NV200 her

Nissan e-NV200

Nissan e-NV200 kombinerer den avancerede drivlinjeteknologi og de lave driftsomkostninger fra Nissan LEAF, med de praktiske transportegenskaber fra NV200. Nissan e-NV200 blev kåret til Årets varebil ved Next Green Car Awards i 2014.

Se mere om Nissan e-NV200 her

Nissan NV400

Nissan NV400 har vist sig at være en frontløber i segmentet for tunge varebiler og chassis cabs på markedet og er en særdeles effektiv varebil, som kan leve op til de krav, der i dag stilles til en praktisk arbejdsbil med lave omkostninger ved ejerskab.

Se mere om Nissan NV400 her

Nissan NT400

Lastbilen NT400 byder på lave driftsomkostninger, en kraftfuld og effektiv 150 hk-motor og et kompakt chassis med kabinen placeret over motoren. Chassiset kan anvendes til en uendelig række af opbygninger, hvor af de tre mest almindelige er: tiplad, kasse, og tiplad til siden.

Se mere om Nissan NT400 her