Hyundai - KONA

Den nye Hyundai KONA

Den nye Hyundai KONA er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter, giver bilen et fantastisk og unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme giver blikfang og understreger det stærke SUV-design.

Selvsikker og enestående SUV

I Hyundai KONA, vil du opleve en usædvanlig grad af komfort med materialer af høj kvalitet hele vejen igennem for en sensuel og raffineret følelse. Og med fire interiør-farvekombinationer kan du skrotte det lidt mere kedelige klassiske instrumentbrætlook og give din bil et helt personligt præg. Farvekombinationer fås ifm. køb af læder- eller dellædersæder (ekstraudstyr fra Trend). 

Fart, overskud og effektivitet

Hyundai KONA har det hele. I benzin tilbydes den effektive 1.0 T-GDI med 120 hk, som er rap i byen. Ønsker du mere kraft og fodfæste kan du vælge 1.6 T-GDI motoren med hele 177 hk, firhjulstræk og lækker 7 trins DCT automatgearkasse. I diesel tilbydes senere i 2018 en nyudviklet 1.6 CRDi motor.

Avancerede sikkerhedssystemer

Den nye KONA tilbyder et avanceret on-demand AWD-system (afhængig af variant), som sikrer stabile og sikre køreegenskaber i udfordrende terræn. De avancerede sikkerhedssystemer justerer trækkraften alt efter underlag og fart. Alt sammen noget, som sikrer den bedste køreoplevelse.

Avanceret udstyr

Den nye KONA forbinder dig nemt og intuitivt med det avancerede udstyr i bilen. Hold fokus på vejen med det nye head-up display, oplad nemt din mobiltelefon via den trådløse oplader og benyt bilens højtmonterede og nemt tilgængelige touchskærm.

Enestående 5 års garanti

  • 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.
  • 5 års garanti på lakken.
  • 12 års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring.

Læs mere om Hyundai fabriksgaranti her.

Download

Se prisliste for Hyundai KONA

Nyheder fra Hyundai

Info vedr. Covid-19
17. december 2020


Ny Hyundai i20
6. november 2020


Den nye Hyundai i30
24. september 2020


Hyundai Sommertilbud
29. juni 2020


Hyundai Elektriske Dage
7. januar 2020