Vind den nye Ford KA+

Oprettet: 29. december 2016


Nytårskur hos Ford og Karvil Biler – vind den nye Ford Ka

Den 7. og 8. januar 2017 kl. 11-16 holder vi nytårskur hos Karvil Biler, Ford i Fredericia og Middelfart og du er inviteret. Kig forbi og deltag i konkurrencen om at vinde den nye Ford Ka+ (husk din mobiltelefon). Samtidig kan du også se de spændende tilbud og kampagner vi kører i øjeblikket. 

 >> Læs mere om Nytårskur 2017 hos Karvil Biler

Vind -den -nye -ford -ka -small

Kom til Nytårskur og deltag i konkurrencen

Kig forbi Karvil Biler i weekenden d. 7.-8. januar kl. 11-16 og deltag i konkurrencen om at vinde den nye Ford Ka+ (husk din mobiltelefon).

- Læs mere om Ford Nytårskuren her

Ford -ka -plus

Ford KA+ - en ny bil med masser af plads

Hvis du er på udkig efter en bil med lækkert design, fleksibilitet og rummelighed, så er den nye Ford Ka+ lige noget for dig. Bilen byder også på fin komfort, flot design og masser af ekstraudstyr. Og med en pris, der starter ved 118.400 kr., er det let at blive fristet.

- Se mere om Ford KA+ her

Ny -ford -kuga

Den nye Ford Kuga

Du kan også opleve den nye Ford Kuga hos Karvil Biler, som med sit flotte design signalerer, at bilen konstant er i bevægelse, selv når den står stille. Og disse flydende linjer er der ikke bare for stilen, de bidrager også til bilen ekstraordinære aerodynamiske effektivitet.

- Se mere om den nye Ford Kuga her

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Ford Motor Company A/S. Konkurrencen udbydes i Danmark i perioden 7. - 8. januar 2017. Præmien er én Ford KA+ til en værdi af 138.060 kr. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Du skal være bosat i Danmark og være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte ved Ford Motor Company A/S, og autoriserede Ford forhandlere og deres husstande kan ikke deltage i Konkurrencen. Du kan kun deltage én gang. Du deltager ved at sende en SMS til 445 med teksten “FORD”. Du modtager herefter en SMS med information om, hvordan du deltager i konkurrencen, og skal acceptere konkurrencevilkårene for at deltage. Deltagelse er ikke købsbetinget. Det koster 0 kr. + almindelig sms-takst at deltage. Vinderen findes ved lodtrækning d. 11. januar 2017, og kontaktes direkte af den lokale Ford forhandler via telefon. Hvis vinderen ikke svarer inden for 48 timer forbeholder Ford sig retten til at udtrække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Fords facebookside og Fords Instagramside. Ved deltagelse i konkurrencen, samtykker du til, at Ford Motor Company A/S uden særskilt vederlag kan bruge fotografier eller videooptagelser af dig, hvis du vinder præmien, til reklame- og markedsføringsformål. Præmien skal afhentes hos vinderens lokale Ford forhandler og senest 1 måned efter vinderen har fået besked. Ford Motor Company A/S forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, som ikke overholder konkurrencevilkårene. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelsen i konkurrencen, bliver registreret, så vi kan kontakte vinderen af konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen er der ingen fortrydelsesret. Ford Motor Company A/S er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl i forbindelse med konkurrencen.