Prøvekør dig til VM

Oprettet: 11. april 2018


Prøvekør en Hyundai og vind tur til VM i fodbold

Hyundai er stolt sponsor af VM 2018 og derfor kan du i april måned vinde en tur til VM i Rusland til en værdi af kr. 50.000,-, når du prøvekører en Hyundai*.

Book prøveturen online her eller i en af vores Hyundai afdelinger i Fredericia, Odense SV eller Svendborg.

Mange flotte VM præmier

Vinderen af en tur til VM i Rusland findes ved lodtrækning blandt alle gennemførte prøvekørsler i april. I forbindelse med prøveturen får også du et skrabelod (så længe lager haves), hvor du hurtigt kan se, om du er den heldige vinder af en af vores andre flotte VM præmier.

  • 1. præmie: En tur til VM i Rusland for 2 personer inkl. fly, 4-stjernes hotel og billetter til en fodboldkamp.
  • 2. præmie 920x1 VM-bamse
  • 3. præmie 920x1 VM-kasket eller VM-tørklæde
  • 4. præmie 460x1 VM-kæmpehandske
  • 5. præmie 460x2 VM-klappestokke

* For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være i besiddelse af gældende dansk kørekort. Medarbejdere hos Hyundai Danmark, autoriserede Hyundai-forhandlere og Nic. Christiansen Gruppen generelt kan ikke deltage.Den 2. maj udtrækkes 1. præmien ud fra alle gennemførte og registrerede prøvekørsler. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres på vores Facebook-side. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 1 præmien (VM-tur til Rusland) kræver godkendelse af vinderne via de Russiske myndigheder. Bortfalder denne godkendelse, bortfalder præmien. Hyundai Danmark er ikke ansvarlig for en evt. nægtelse af indrejse.