Nyt domicil i Svendborg

Oprettet: 4. april 2016


Citroën og Hyundai i Svendborg

Karvil Biler A/S i Svendborg, der hidtil har haft adresse på Grønnemosevej, er i fuld gang med at etablere et nyt center i det tidligere møbelhus på Englandsvej. Centret bliver det sjette i rækken af Karvil-centre, og i det nye center bliver der forhandling af både Citroen og Hyundai. Karvil Biler i Svendborg udvider nemlig pr. 1 april aktiviteterne med Hyundai.

Den markante udvidelse har gjort det nødvendigt at finde større og mere egnede lokaler. Vi har haft fem spændende og lærerige år her på Grønnemosevej, men mine folk og jeg glæder os enormt til at flytte på Englandsvej,” fortæller filialchef Michael Knudsen.

Michael -k

”Med den nye beliggenhed på Englandsvej får vi en meget central og markant placering"

Michael Knudsen
Filialchef - Karvil Biler i Svendborg

Åbner medio 2016

Det nye center åbner medio 2016 og således er håndværkerne i fuld gang med at lægge nyt betondæk i den tidligere møbelforretning på Englandsvej, hvor det gamle underlag ikke vil kunne holde til de mange nye Citroën- og Hyundai biler. Salgs- og udstillingslokalet bliver på ca. 1300 m2 med tilhørende stort serviceværksted, hvor der bliver plads til 8-10 lifte. Facaden ud mod Ørbækvej bliver ligeledes renoveret med ny glasfacade.

Frem til åbningen medio 2016, vil vi fortsat være at finde på Grønnemosevej 26, hvor vi står klar med både Citroen og inden længe Hyundai.