Den helt nye Nissan Pulsar

Oprettet: 30. august 2015


Nissan Pulsar - dit perfekte match.

Dynamisk udstråling - både indeni og udenpå. Med klassens største kabine, og masser af innovativ teknologi, gør Nissan Pulsar de lange køreture behagelige for hele familien. Og med de støjsvage motorer, der går helt op til 27,8 km/l, er Nissan Pulsar som skabt til dig. Oplev den hos Karvil Biler.

Spændende designfunktioner

Den helt nye Nissan Pulsar's design giver smart elegance til hver eneste detalje. De iøjnefaldende tågelygter og sideruder, med kromdetaljer, er en integreret del af dens eksklusive linjer. Dens virkeligt bemærkelsesværdige bagspoiler giver sammen med det V-formede kølergrill bilen et sporty og aggressivt udseende, der fuldføres med karakteristiske LED-lygter. Tilføj blot alufælge efter eget valg, og du kan være sikker på at dreje hoveder.

Enestående rummelighed

Din helt nye Nissan Pulsar blev ikke alene designet med dig i tankerne, men også dem, der er med på køreturen! Dens rummelighed, der er den bedste i sin klassen, sørger for, at alle bagsædepassagerer er tilfredse, og kan nyde overlegen benplads, uden at det går ud over bagagerumspladsen - takket være en lang akselafstand. Klap et sæde ned, så du får plads til både lange ting og en passager, eller klap hele rækken ned og få et bagagerum på 1395 l. Bagdørene åbner vidt op, så der er nem adgang til bagsæderne, hvilket er særligt smart med barnesæder, og den åbne og luftige kabine giver god sigtbarhed hele vejen rundt. Træk vejret, stræk dig, slap af: Det er der også masser af plads til.

* Prisen er ekskl. leveringsomkostninger på kr. 3.780. Bilen er vist med ekstraudstyr