Ny Nissan Juke

Oprettet: 6. september 2019


Ny Nissan Juke

Den helt nye Nissan JUKE sætter nye standarder for kompakte crossovers med større personlighed, bedre præstationer og banebrydende teknologier.

  • Den helt nye Nissan JUKE får verdenspremiere i fem byer rundt om i Europa og forventes lanceret i Danmark i januar måned 2020.
  • Der er solgt næsten 1 million eksemplarer af Juke siden lanceringen for 9 år siden, hvor den satte nye standarder i det kompakte crossover-segment
  • Elegante coupé-crossoverlinjer og en atletisk fremtoning kombineret med øget rummelighed og et moderne interiør sætter nye standarder for JUKE
  • Ny teknologi inkl. Nissan ProPILOT og NissanConnect-infotainmentsystemet med Wi-Fi i bilen, integrering af smartphone og onlineopdateringer gør førerens tilværelse lettere og mere sikker
  • 1,0-liters 3-cylindret turbomotor kombineret med 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse leverer bedre præstationer, bedre brændstoføkonomi og mere raffinement

Rummelig coupé crossover

Næsten et årti efter at bilen satte nye standarder for kompakte crossovers med sin markante personlighed og fokus på en sjov køreoplevelse, kommer den nye generation af Nissan JUKE. Den nye JUKE er som altid sjov at køre i, og den leverer præstationer og teknologi på et nyt niveau – alt sammen pakket ind i et iøjnefaldende, men mere rummeligt coupé-crossoverkarrosseri. Med næsten 1 million eksemplarer på vejene i Europa har Nissan JUKE fanget interessen hos de europæiske kunder med sit unikke design. Næste generation af JUKE er udviklet til at appellere til de europæiske kunder, der sætter pris på design, teknologi og præstationer – foruden de praktiske egenskaber i crossover-segmentet.

”Nissan JUKE er tilbage med sin unikke identitet, endnu mere karakter, flotte præstationer og avanceret teknologi, der modsvarer førernes krav”, udtalte Ponz Pandikuthira, som er Vice President, product planning hos Nissan Europe. ”Det nye design og køreregenskaberne vil appellere til det stigende antal kunder, der vælger en kompakt crossover. JUKE er blevet voksen, men den har stadig de sjove køreegenskaber, der altid har gjort den til noget særligt.”

Nye standarder i B-crossover-segmentet

Nissan JUKE er igen klar til at sætte nye standarder i B-crossover-segmentet med større dimensioner, en elegant fremtoning, imponerende 19” fælge og et ”flydende ”tagdesign” i coupéstil. Den nyeste JUKE har full-LED-teknologi som standardudstyr, og den bibeholder de ikoniske runde forlygter og den Y-formede signatur, som komplementerer Nissans V-Motion-kølergrill. Den eksklusive karrosserifarve Sunset Red fuldender nu farvepaletten, som nu tæller 11 farver.

Bedre plads til både passagerer og bagage

Med de indvendige ændringer er den nye JUKE blevet mere rummelig og byder på bedre plads til både passagerer og bagage. Knæpladsen ved bagsæderne er øget med 5,8 cm, lofthøjden er øget med 1,1 cm, og bagagerumskapaciteten er øget med 20 % til 422 l. Det nytænkte interiør byder på stil og komfort med forbedret køreposition, øget rummelighed ved bagsæderne og mere brugervenlig betjening og opbevaring. Nye bløde materialer på instrumentpanel, dørbeklædning og på gulvet giver en førsteklasses følelse, som komplementeres af sportssæder i monoformt design som standardudstyr og indtræk i Alcantara® eller læder som ekstraudstyr.

Mulighed for at gøre din Juke unik

Med individualiseringsmuligheder på et helt nyt niveau sikrer den nye N-Design-modelvariant, at kunderne kan gøre deres JUKE helt unik. Der er flere tilgængelige farvekombinationer til karrosseri, tag og indtræk – de fremhæver JUKEs urbane og sportslige karakter og premiumegenskaber. Der tilbydes også udvendig individualisering med mulighed for at tilpasse kofangere og sidelister samt 19” aluminiumsfælge.

Den nye Juke er vokset

Den sportslige JUKE er udviklet til at være adræt, men den helt nye coupé-crossover er også vokset. Længden er nu 4.210 mm, højden er 1.595 mm, og bredden er 1.983 mm. Det giver større rummelighed, mens bilen stadig er kompakt og 23 kg lettere end forgængeren. Med anvendelsen af højstyrkestål har den nye model en mere stiv platform, som giver bedre stabilitet, præstationer og svingegenskaber samt tryghed og kontrol på et nyt niveau.

Effektiv benzinmotor med turbo

JUKE er udstyret med en effektiv 1,0-liters 3-cylindret DIG-T-benzinmotor med turbo, som leverer 117 hk og bedre præstationer, brændstoføkonomi og raffinement. Bilen fås med en engagerende 6-trins manuel gearkasse eller en sportslig 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT) med skiftekontakter på rattet, og med valg af køreindstilling (Eco, Standard, Sport) kan førerne nemt tilpasse deres kørestil til enhver kørselssituation for at få maksimal køreglæde.

Avancerede teknologier

Juke er nu spækket med Nissans infotainment- og førerassistentteknologi. Med Nissan Intelligent Mobility-teknologi er den nye model den mest opkoblede Nissan nogensinde, hvor føreren har en personlig kommandocentral.

Nissan Intelligent Mobility

Nissans avancerede ProPILOT-teknologi, som omfatter elektronisk assistance til styring, acceleration og opbremsning, vil for første gang kunne fås til JUKE. ProPILOT er beregnet til brug i en enkelt vognbane på motorveje og gør lange pendlerture og tæt trafik lettere at håndtere. Desuden kan JUKE som noget nyt og unikt i segmentet byde på en komplet pakke af sikkerhedsteknologier inkl. intelligent nødopbremsning med registrering af fodgængere og cyklister, skiltegenkendelse, intelligent vognbaneassistent, Rear Cross Traffic Alert og advarsel om biler i den blinde vinkel. Advarsel om biler i den blinde vinkel advarer føreren, hvis et køretøj kommer ind i den blinde vinkel, og systemet styrer JUKE tilbage i vognbanen.

Opkobling, infotainment og BOSE® Personal® Plus

Med det nye NissanConnect-infotainmentsystem kan kunderne bruge Apple CarPlay® og Android Auto til at spejle deres yndlingsapps på smartphonen til bilens 8” touchscreen. Førerne har også adgang til TomTom Maps & Live Traffic, eller de kan aktivere deres Wi-Fi-hotspot i bilen, så passagererne kan tilslutte deres bærbare computere eller tablets.

NissanConnect Services-app

NissanConnect Services-appen er den perfekte mobile følgesvend, som gør det muligt for kunderne at betjene flere funktioner i bilen. Nissan JUKE-ejerne kan nu tjekke, om bilen er låst, og de kan låse deres bil eller låse den op direkte fra deres smartphone. Som en ekstra sikkerhed kan førerne også tjekke dæktrykket og oliestanden, før de kører.

Og for at gøre JUKE-førernes tilværelse endnu lettere kan de takket være kompatibilitet med Google Assistent betjene funktioner som centrallås og lys, og de kan sende destinationer til bilens navigationssystem via talemeddelelser til deres smart device.

Bose Personal soundsystem

Fører og passagerer kan også nyde endnu bedre lyd med Bose® Personal® Plus-soundsystemet. Med otte kraftfulde højttalere – inkl. to UltraNearfield-højttalere integreret i førerens og forsædepassagerens nakkestøtter – oplever personerne i bilen en fordybende musikoplevelse med ultrahøj lydkvalitet.

Læs mere om den nye Nissan Juke her