Ny Mitsubishi Space Star

Oprettet: 17. august 2016


Den nye Mitsubishi Space Star

Mitsubishi overraskede ved at lancere et rigtigt stærkt tilbud i B-klassen i 2014. Mitsubishi Space Star stormede ind på markedet med veludstyrede versioner til attraktive priser. Alene i 2015 valgte 3.140 danskere at skrive under på købet af en ny Mitsubishi Space Star. Og nu kommer den i en stærkt forbedret udgave, med flottere design, skarpere køreegenskaber og nyt udstyr. Oplev den hos Karvil Biler, Mitsubishi i Odense SV.

Ny Space Star - mere af det hele!

Den nye Mitsubishi Space Star er rummelig med 5 døre og 5 pladser, sikker, økonomisk og komfortabel bil til en pris, der andre steder kun rækker til en bil i den mindre A-klasse.

B-Klassens bedste brændstoføkonomi

De to trecylindrede motorer på henholdsvis 1.0 og 1.2 liter videreføres til den opdaterede Mitsubishi Space Star, og med 71 og 80 hk er de to motorer kraftige nok til at sikre overskud i trafikken og trækkraft fra lave omdrejninger. Du får samtidig klassens bedste brændstoføkonomi ml. 23,3 – 25,0 km/l.

5 års garanti

Mitsubishi er kendt for pålidelige og driftsikre biler, og derfor giver vi en af branchens bedste garantier: 5 år / 100.000 km.

>> Læs mere om Mitsubishi Space Star

>> Kontakt Karvil Biler i Odense SV