Ny Mitsubishi Outlander

Oprettet: 20. september 2015


Premiere på Mitsubishi Outlander

Den nye Mitsubishi Outlander havde premiere i weekenden d. 19-20 September og kan nu opleves hos Karvil Biler i Svendborg og Odense.

Omfattende facelift

Den nye Mitsubishi Outlander kommer med en række markant designændringer. "Dynamic Shield" kalder Mitsubishi konceptet, som bland andet giver Outlanderen en skarpere og mere markant front, et nyt og mere sporty lygtesæt, både for og bag, samt en række dynamiske formede beskyttelseslister som giver bilen den afgørende finish.

Rummelig kabine

Som en af de få i sin klasse tilbyder den nye Mitsubishi Outlander hele 7 siddepladser, som sammen med en række designmæssige ændringer og tilføjelser gør den til en drøm at køre lange ture i. Som fører af bilen får du ligeledes glæden af et nyt lækkert læderrat, multifunktionsnavigation, blødt og behageligt armlæn og meget, meget mere som alt er med til at gøre Outlanderen til en yderst komfortabel og luksuriøs bil.

Teknologi i højsædet

Den nye Mitsubishi Outlander fås med det nytænkende og innovative S-AWC firehjulstræk, som giver dig en langt mere dynamisk og behagelig kørsel i såvel terræn som på landevej. Dertil fås den med den skarpe CVT-Gearkasse, som gør det til en leg at foretage små og hurtige accelerationer i forbindelse med blandt andet overhalinger. På trods af dette leverer Outlanderen en overraskende god brændstoføkonomi, hvilket skyldes de nye forbedrede motorer, som hele tiden er i kraftoverskud og dermed i stand til at "spare" på forbruget.

Udstyr i top

Den nye Mitsubishi Outlander leveres i flere forskellige udstyrsvarianter, hvor det bland andet er muligt at tilføje LED-kørelys, bakkamera, touchscreen og sædevarme til den forvejen veludrustede SUV.


Læs mere om den nye Mitsubishi Outlander her