Ny IONIQ Plug-in hybrid

Oprettet: 17. september 2019


Danmarkspremiere på IONIQ Plug-in hybrid

Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhedsassistenter er den nye Hyundai IONIQ plug-in hybrid nu bedre end nogensinde før! Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil.

Åbent hus og danmarkspremiere d. 21.-22. september

Oplev den nye Hyundai IONIQ Plug-in hybrid til åbent hus d. 21.-22. september kl. 11-16 i vores Hyundai afdelinger i Fredericia, Odense SV og Svendborg.

Nye designelementer

Den nye IONIQ plug-in hybrids rene, aerodynamiske silhuet er blevet opgraderet med en række nye designelementer. Den dynamiske kølergrill harmonerer smukt med de nye fuld LED-forlygter (afhængigt af variant) og automatisk LED-kørelys, hvilket gør, at bilen efterlader et meget sofistikeret førstehåndsindtryk.

Fordele ved plug-in hybrid

Den nye IONIQ plug-in hybrid tilbyder dig den fremragende brændstoføkonomi, som hybridbiler er kendt for, plus de ekstra fordele ved en markant rækkevidde kun på el. 

Læs mere her

Enestående garanti

Hyundai IONIQ plug-in hybrid har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning og IONIQ plug-in hybrids højtydende lithium-ion-polymer-batteri kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først).

Book en prøvetur her