Ny Hyundai IONIQ

Oprettet: 30. januar 2017


Den nye Hyundai IONIQ

Den prisvindende og banebrydende Hyundai IONIQ hybrid sætter nye standarder i den grønne bilklasse særligt hvad angår pris, kvalitet og alsidighed og kan for alvor får danskerne til at overveje at skifte benzin- eller dieselbilen ud med en hybridbil.

Hyundai -IONIQ-book

Attraktive priser på Hyundai IONIQ

Den nye Hyundai IONIQ hybrid fås til særdeles attraktive priser.

- Book din prøvetur allerede nu

 

Grøn kørsel er på vej frem

El- og hybridbilerne er på vej frem over det meste af verden, og vi danskere er også så småt ved at tage dem til os. Med Hyundai IONIQ får danskerne nu mulighed for at træffe det fornuftige valg. Et valg som er godt for miljøet og som ikke går ud over hverken kørekomfort, sikkerhed eller rækkevidde.

Masser af sikkerhedfeatures

Nødbremsesystem, vognbaneassistent, blindvinkelsensor og adaptiv fartkontrol er blot nogle af de sikkerhedsfeatures, man finder i Hyundai IONIQ, og som har sikret bilen en status som en af de mest sikre i sin klasse med det højeste antal stjerner hos den uafhængige testorganisation, Euro NCAP. Hyundai IONIQ har da også tiltrukket sig opmærksomhed ved kåringen af Årets Bil i Danmark i 2017, hvor bilen fik motorjournalisternes ærespris for at give el- og hybridbilismen et venligt skub fremad.