Danmarkspremiere på ny Hyundai i40

Oprettet: 29. september 2015


Hyundai åbent hus i weekenden d. 3.-4. oktober

Oplev den nye, faceliftede Hyundai i40 i weekenden d. 3. - 4. oktober kl. 11-16 hos Karvil Biler, Hyundai i Odense SV. Hyundai i40's nye design har allerede vakt opmærksomhed og det gør priserne formentlig også. 

To fordelagtige tilbud

Den nye Hyundai i40 FL Stationcar Active fås fra kun 279.995,- og i Sedan-modellen starter prisen fra 259.995,-. Begge modeller er naturligvis omfattet af Hyundai's 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Toppen af poppen

Ønsker du at gå hele vejen fås den nye Hyundai i40 FL med den eksklusive udstyrspakke Premium Plus. Her får du blandt andet DAB-radio, xenonlys, elektriske førersæder med køling og det smarte genkendelse af hastighedsskilte system.

Læs mere om den nye Hyundai i40 her

Hyundai i20 lagersalg

Frem til d. 31-12-2015 kan du spare 15.000 kr. på en række modeller af den populære Hyundai i20 Diesel. Den fås med eksklusivt standard-udstyr som integreret LED-blinklys, MP3-radio og sidespejle med varme. Derudover kører den op til 31,3 km/l ved blandet kørsel efter de officielle EU-normer. Læg dertil at Hyundai's 5 års garanti uden kilometerbegrænsning følger med og du har en bil som er skabt til at køre mange kilometer om året.

Læs mere om Hyundai i20 her

Hyundai Plus

Med det nye Hyundai Plus får du som bilkøber det hele med fra starten. Med en samlet pakke som indeholder finansiering, forsikring og service har det aldrig været nemmere at købe en ny bil. Lige nu får du f.eks. den populære Hyundai i20 1.1 Dielsel Active fra kun 2030 kr om måneden - Og så skal du kun selv sørge for ejerafgift og brændstof.

Det er verdammt smart!

Vi ses til åbent hus i weekenden hos Karvil Biler, Hyundai i Odense SV.