Ny afdeling i Fredericia

Oprettet: 5. maj 2017


Tegllund i Fredericia bliver til Karvil Biler

Tegllund sælger sin afdeling på Vejlevej 52 i Fredericia til den fynske forhandler Karvil Biler. Bilcentret fortsætter som forhandler og autoriseret værksted for Hyundai og Citroën, men skiltene bliver nu Karvil-røde i stedet for Tegllund-blå.

Vi har haft 10 fantastiske år i Fredericia. Heldigvis vil vores kunder have det lige så fantastisk i de kommende år, da både medarbejderne og det høje serviceniveau forbliver det samme som før. Vi ønsker Karvil Biler held og lykke med forretningen, som vi ved bliver drevet videre af nogle superprofessionelle folk, fortæller Anders Jensen, der er adm. direktør hos Tegllund.

Tegllund fortsætter med at drive bilbutikker i Vejle, Kolding, Vejen og Haderslev.

Stor begejstring hos Karvil Biler

Hos Karvil Biler er der også stor begejstring for muligheden for at drive forretningen i Fredericia.

– "Vi er utroligt tilfredse med tilgangen af bilhuset på Vejlevej 52, som vi er overbeviste om vil styrke vores position i Jylland og på Fyn. Vi har i forbindelse med handlen overtaget en række positive, entusiastiske og fagligt dygtige medarbejdere, som i samarbejde med vores eksisterende bilhuse i Aabenraa, Fredericia, Middelfart, Odense og Svendborg skal deltage i den fortsatte udvikling af vores forretning", siger Brian Bøllingtoft, direktør hos Karvil Biler.

Den nye filialchef i afdelingen, Peder Mikkelsen supplerer.

- Samtidig er det en fordel for os, at vi i forvejen er autoriseret Hyundai og Citroën forhandler, da vi kender mærkerne og kan drage nytte heraf og kan skabe en positiv synergieffekt afdelingerne imellem.

Det syvende Karvil bilcenter

Bilcentret i Fredericia bliver således det syvende i rækken af Karvil bilcentre. Karvil Biler overtager alle forpligtelser samt kundekartoteket for Tegllund i Fredericia, og kunderne vil dermed ikke skulle bekymre sig om de aftaler, de måtte have i forvejen.

Den officielle overtagelse sker mandag den 8. maj 2017.

For yderligere oplysninger kontakt: Filialchef, Peder Mikkelsen – tlf. 20 94 33 40 – pmi@karvil.dk.

Karvil Biler A/S
Vejlevej 52
7000 Fredericia
Tlf. 75 92 65 00

>> Se mere om den nye afdeling her