Nissan Nytårskur d. 9.-10. januar

Oprettet: 29. december 2015


Køb ny Nissan til Nytårskur og vind den!

I weekenden den 9. og 10. januar 2015 kl. 10-16 afholder Karvil Biler, Nissan i Odense SV og Middelfart, traditionen tro åbent hus med Nytårskur, hvor du bl.a. kan vinde en ny bil.

Flotte præmier på højkant

Til Nissan Nytårskuren afholdes der traditionelt konkurrencer, hvor der er flotte præmier på højkant. Og i år er ingen undtagelse.

  • Hvis man køber en ny Nissan bil i weekenden d. 9.-10. januar, kan man vinde den*!
  • Derudover kan du være heldig at vinde komplethjul med vinterdæk fra Bridgestone og Continental eller CrossClimate-dæk fra Michelin.
  • Uanset hvad får alle, der køber en ny Nissan til Nytårskuren ekstraudstyr for 7.500 kr. oven i købet.**

Oplev bl.a. den populære Nissan Qashqai

Den originale crossover Nissan Qashqai har igen vundet prisen som Årets SUV og har for længst etableret sig som den førende model i crossover-segmentet. Oplev den eller en af vores andre fantastiske Nissan-biler til nytårskuren.

Kontakt os

Vi glæder os til at se dig! 

*Alle præmier udtrækkes den 15. januar 2016 blandt slutsedlerne på købte nye Nissan biler i weekenden. Vinderne vil få direkte besked. Nissan-ansatte og Nissans lokale repræsentanter samt deres familier må ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. **Gælder ved køb af en ny Nissan personbil (undtagen LEAF) 9.-10. januar. De 7.500 kr. kan også anvendes som rabat på bilens listepris.