Nissan nytårskur 2017

Oprettet: 29. december 2016


Køb ny Nissan til nytårskuren og vind den!

I weekenden den 7. og 8. januar afholder Karvil Biler, Nissan i Odense SV og Middelfart, traditionen tro åbent hus med et brag af en Nytårskur. Og lige som sidste år kan en ny Nissan-ejer blive den heldige vinder af den selvsamme bil, der er købt i forbindelse med nytårskuren!

 >> Læs mere om Nytårskur 2017 hos Karvil Biler

Nissan -avisen -2017

Nissan Nytårskur avisen

Se alle de attraktive Nissan tilbud i avisen.

- Spar 10.000 kr. på Micra, Qashqai og X-Trail
- Forsikringstilbud: Gratis forsikring den første måned
- Finansieringstilbud med 0 kr. i udbetaling
- Finansieringstilbud: 1,50 % i rente
- Plus meget mere!

- Se avisen her

Vind din nye Nissan - igen i år

Hvis man vælger at købe en ny Nissan personbil i weekenden 7. og 8. januar, kan man vinde den! Helt op til en værdi på 250.000 kr. Sidste år afholdt Nissan også samme konkurrence og de heldige vindere i 2016 var Gitte og Lars fra Aabenraa, der havde købt en ny Nissan Qashqai, som de altså efterfølgende fik foræret og udleveret hos Nissan i Aabenraa.

Dobbelt op på afgiftsbesparelsen

Til nytårskuren topper vi dobbelt op med afgiftsbesparelsen ved køb af en ny Qashqai eller X-Trail. Så udover, at priserne lige er sat næsten kr. 10.000 ned, giver vi yderligere rabat på kr. 10.000 på disse modeller i weekenden.

Attraktiv finansiering og privatleasing tilbud

Sidst men ikke mindst er renten helt i bund ved finansiering, når der handles i weekenden, og der er også mulighed for attraktiv privatleasing.

 

Nissan -QQ-spar

Oplev den populære Nissan Qashqai

Nissan Qashqai har for længst etableret sig som den førende model i SUV-segmentet, der som bekendt bliver større og større. Og i weekenden kan den populære bilmodel fås fra kun 209.900 kr. Vælges udstyrsvarianten Nissan Qashqai N-Connecta, som til nytårskuren fås til kr. 275.790, er der masser af eksklusivt udstyr med i prisen.

- Se mere om Nissan Qashqai tilbuddet her
- Book prøvetur her

Nissan -micra -spar (1)

Spar 10.000 kr. på bybilen Nissan Micra

Har man ikke brug for så meget plads, er der også ekstra godt tilbud på vores populære bybil Nissan Micra. Køb en ny Nissan Micra m. aircondition til Nytårskuren og spar 10.000 kr. Den fås således til kun 99.990 kr.

- Se mere om Nissan Micra tilbuddet her
- Book prøvetur her


Velkommen til Nissan Nytårskur 2017 hos Karvil Biler!