Oplev Nissans Crossovers hos Karvil Biler

Oprettet: 21. september 2015


Nissan Crossovers - Qashqai, X-Trail og Juke

Med fokus på komfort, stilsikkert design og høj sikkerhed har Nissan skabt et sortiment af nytænkende og banebrydende Crossovers, som dækker et hvert behov. Oplev dem hos Karvil Biler, Nissan i Odense SV og Middelfart.

Nissan Juke - Sporty og atletisk

Den nye Nissan Juke giver med sit sporty og atletiske design dig en Crossover som skiller sig ud fra mængden. Nissan har med små detaljer som større hjulkasser og frihøjde, samt en skarpere og mere aggressiv front forbedret den, i forvejen, banebrydende Juke til nu at blive en Crossover udover det sædvanlige. Læg dertil at den nu også fås med open-air soltag og et lygtesystem bestående af Xenon og LED og du et sandt vidunder.

Nissan Qashqai - En sand vinder

Den nye Nissan Qashqai har med sit flotte, stilrene ydre og sit komfortable, praktiske indre formået at kombinere det bedste fra flere verdener og skabt en sand vinder. Med sin dynamiske karosse klarer den alt fra små byture til de mere krævende off-road ture på landet. Med Qashqai har Nissan åbnet op for en ny livsstil!

Nissan X-Trail - Stærk og elegant

Den nye Nissan X-Trail er med sin rå styrke, robusthed og stilrene design en bil som har formået at kombinere det bedste fra den stærke SUV-klasse med den elegante Crossover klasse. Med den nye X-Trail får du et hav af innovative teknologiske løsninger, som klæder dig på til nye oplevelser.

Crossover Innovationer

Crossover Innovationer er en fælles betegnelse for en række nye teknologiske løsninger, som Nissan har valgt at tilføje til deres, i forvejen, banebrydende Crossovers.

  • 360 Graders Monitor parkeringshjælp - Så slipper du for små buler og ridser
  • Intelligents parkeringshjælp - Slip rattet og lad bilen parkere af sig selv
  • Nissan All Mode 4WD-I-System - Giver dig optimal og sikker kontrol over bilen
  • Advarsel ved vognbaneskift - Dine øjne i den blinde vinkel
  • Moving object detection - 360 graders øjne rundt om bilen
  • Automatisk nødbremse - Så undgår du kollisioner

Kontakt Karvil Biler