Mazda familietræf

Oprettet: 18. april 2017


Vind en valgfri Mazda i sommerferien*

Prøvekør en af vores nye Mazda modeller til åbent hus i weekenden den 22.-23. april fra kl. 11-16,  så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde en valgfri Mazda i sommerferien.*

Velkommen hos Karvil Biler, Mazda i Odense SV, Middelfart og Fredericia.

Mazda2

Mazda2 - en stor lille bil

Med en unik kombination af brændstoføkonomi og præstationer har Mazda2 skabt en bil som klarer alt fra bykørsel til de lange stræk på motorvejen.

> Læs mere om Mazda2 her

Mazda3

Mazda3 - en fuldendt oplevelse

De unikke køreegenskaber i en Mazda3, skaber en dynamisk og let kørsel, som sammen med den komfortable kabine skaber en åndeløs og fuldendt oplevelse.

> Læs mere om Mazda3 her

Mazda6

Mazda 6 - plads til det hele

Mazda6 er på alle måder garanti for kompromisløs sikkerhed og køreglæde, og så er det hele til med pakket ind i et dynamisk og sportsligt design.

> Læs mere om Mazda6 her

Mazda -CX3

Mazda CX-3 - en sportslig crossover

Med sin komfortable kabine, praktiske egenskaber og formidable præstationer er Mazda CX-3 en mester i allround kørsel.

> Læs mere om Mazda CX-3 her

Mazda -CX5

Mazda CX-5 - en råstærk SUV

Den prisbelønnede Mazda CX-5 er en stærk og smidig bil, som fortsat skiller sig ud i klassen for mellemstore SUV-modeller.

> Læs mere om Mazda CX-5 her

Mazda -MX5

Mazda MX-5 - en legende er født!

Den fjerde og helt nye generation Mazda MX-5 er endnu mere sportslig, raffineret og en hel del lettere end sin forgænger.

> Læs mere om Mazda MX-5 her

*Konkurrencebetingelser

  • Vinderen vinder en valgfri Mazda fra det aktuelle modelprogram i juli måned 2017. Udstyr- og motorvariant samt farve bestemmes af Mazda Motor Danmark. Bilen leveres med fuld tank.
  • Du deltager i konkurrencen ved at prøvekøre en Mazda til åbent hus den 22.-23. april i tidsrummet kl. 11-16.
  • Vinderen kontaktes direkte. Hvis vinderen ikke har henvendt sig inden for 48 timer, forbeholder Mazda Motor Danmark sig ret til at trække en anden vinder. Afhentning af præmien aftales indbyrdes mellem vinder og Mazda Motor Danmark.
  • Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.
  • Læs mere på mazda.dk.