Hyundai Nordic Edition

Oprettet: 4. september 2019


Nordic Edition kampagnemodeller

En Hyundai er bygget til at blive udfordret og levere både køreglæde, komfort og sikkerhed uanset vejr eller vind. Lige nu har vi fem spændende Nordic Edition kampagnemodeller med masser af udstyr og avanceret sikkerhedsfunktioner, som gør kørslen mere sikker og behagelig.

Hyundai i10 Nordic Edition

Hyundai i10 Nordic Edition inkl. udstyr til en værdi af kr. 28.000,-. Den “lille“ familiebil leverer kørekvalitet og sikkerhed året rundt. (begrænset antal).

Læs mere om Hyundai i10

Hyundai i20 Nordic Edition

Hyundai i20 Nordic Edition inkl. udstyr til en værdi af kr. 43.000,-. Smart design og masser af udstyr, samt komfort og køreglæde uanset hvad vejrudsigten siger.

Læs mere om Hyundai i20

Hyundai i30 Nordic Edition

Hyundai i30 Nordic Edition inkl. udstyr til en værdi af kr. 41.000,-. Overskud af plads og overskud af sikkerhed, komfort og udstyr. Som skabt til nordiske forhold.

Læs mere om Hyundai i30

Hyundai KONA Nordic Edition

Hyundai KONA Nordic Edition inkl. udstyr til en værdi af kr. 31.000,-. Den lille, populære familie-SUV med den høje indstigning og den store udstyrspakke.

Læs mere om Hyundai KONA

Hyundai Tucson Nordic Edition

Hyundai Tucson Nordic Edition inkl. udstyr til en værdi af kr. 48.000,-. Det nordiske vejr er ikke noget problem for en klassisk og rummelig SUV. Nærmest tværtimod.

Læs mere om Hyundai Tucson

Hyundai hos Karvil Biler

Oplev Hyundai hos Karvil Biler i Odense SV, Fredericia og Svendborg.