Hyundai IONIQ Electric

Oprettet: 27. september 2017


Kom og prøv Hyundai IONIQ Electric

For at give de danske kunder den bedst mulige service, etablerer Hyundai nu tre testcentre, som giver mulighed for at prøvekøre den innovative Hyundai IONIQ i sin el-udgave, IONIQ electric. Det ene testcenter finder du hos Karvil Biler, Hyundai i Odense SV, hvor det fra den 2. oktober 2017 bliver muligt at teste den banebrydende model.

Book din prøvetur her

Prøv den grønne kørsel

Flere og flere danskere overvejer den grønne kørsel frem for benzin- og dieseldrevne biler, men mange betragter det alligevel som et stort skridt at tage. Derfor kan man nu prøve den grønne kørsel af hos Karvil Biler i Odense SV, inden man køber. Prisen er i øvrigt helt i bund, og gør den grønne drøm mulig med en startpris fra kun kr. 249.995,-.*

Et innovativt og sikkert fremskridt

Hyundai IONIQ adskiller sig især fra sine konkurrenter ved den enestående mulighed for at vælge mellem tre forskellige drivmidler:

  • Hybrid
  • Plug-in hybrid (kommer til Danmark i løbet af 2018)
  • Electric

Samtidig ligner Hyundai IONIQ electric en traditionel bil, der ikke skiller sig ud i gadebillet som andre elbiler har tendens til. Men også på pris, rummelighed og kvalitet er IONIQ særdeles attraktiv, og modellen har potentiale til at vise danskerne vejen mod grøn kørsel. Ved kåringen af Årets Bil i Danmark i 2017, fik IONIQ således også motorjournalisternes ærespris for at hjælpe el- og hybridbilismen fremad. Sikkerheden i IONIQ er også helt i top.

Rækkevidde på op til 280 km

Hyundai IONIQ electric har et 28 KWh litium-batteri, der har en rækkevidde på op til 280 kilometer på en opladning. Og så kan man, takket være Hyundais aftale med CLEVER, oplade sin bil ubegrænset hjemme og på Danmarks hurtigste ladenetværk med over 1.000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland til en fast månedlig pris. Med andre ord, gør IONIQ electric det både enkelt, nemt og sjovt at køre grønt. Den tredje og sidste udgave af IONIQ, plug-in hybriden, kommer til Danmark i løbet af næste år.

Se priser og specifikationer for Hyundai IONIQ Electric her.

* De nøjagtige priser kender vi dog først, når den igangværende forhandling om bilafgiften har fundet en afklaring.