Hyundai i10 Life

Oprettet: 2. november 2017


Danmarks bedste og nu også den billigste

Stor bil i lille forklædning – sådan kan den populære Hyundai i10 beskrives kort og godt. Med sin rummelighed, billige drift, og sin 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, tog modellen tidligere på året prisen som ”årets bedste mikrobil 2017”. Nu bliver den prisvindende model også til Danmarks billigste bil.

Prisnedsættelse på mere end 8.000 kr.

I en begrænset periode sættes prisen på i10 Life ned med mere end 8.000 kr., og modellen kan derfor nu fås til den uhørt lave pris på kun 84.888 kr. Tilbuddet gælder et begrænset antal af i10 Life, og kun så længe lager haves - så det er om at slå til med det samme.

Ualmindeligt meget bil for pengene

Med dette tilbud på i10 Life får man ualmindeligt meget bil for pengene. Og man får derudover også en bil, der er exceptionelt økonomisk i drift. Hyundai i10 Life går op til 25 kilometer på literen, så man må sige, at omkostning til transport på budgetkontoen bliver ganske overkommelig med denne model. Med efterårstilbuddet får man derfor mulighed for at få fat i Danmarks bedste, mest økonomiske og billigste mikrobil i et og samme køb.

Finansiering fra kun 942 kr. om måneden

Hyundai i10 Life kan med en finansiering via Hyundai Finans, som et led i kampagnen fås til en månedlig ydelse på helt ned til 942 kr./md. Med en udbetaling på 20.000 kr. Tilbuddet baserer sig på en løbetid på 96 måneder, og tilbydes så længe lager haves.

Book en en prøvetur

Hyundai i10 Life kan prøvekøres i en af vores Hyundai afdelinger:

Læs mere om Hyundai i10 her og book din prøvetur.