Hyundai Elektriske Dage

Oprettet: 7. januar 2020


Kom til Elektrisk åbent hus d. 11.-12. januar

Den 11.-12. januar, har vi i vores Hyundai afdelinger i Fredericia, Svendborg og Odense SV, stillet alle vores elektriske Hyundai modeller frem, så du kan se de mange muligheder for at skifte til elbil. Prøv f.eks. en tur i Hyundai KONA electric - Danmarks mest solgte elektriske SUV.

Hyundai KONA Electric

Danmarks mest solgte elektriske SUV, som ved et køb nu, kan leveres til februar! KONA electric Long Range Performance har en rækkevidde på op til hele 449 km. Den høje komfort, den behagelige ind- og udstigningshøjde og den overvældende mængde af sikkerhedsudstyr, har på rekordtid gjort Hyundai KONA electric til den mest solgte elektriske SUV i Danmark.

Nu med helt nye modeller: Pure, Essential og Advanced, og et nyt setup for ladeløsninger.

  • KONA electric Standard Range fås fra kun kr. 249.995,-
  • KONA electric Long Range Performance fås fra kr. 294.995,-

Se mere om Hyundai KONA Electric her

Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric er den sporty og elegante elbil, hvor der er dømt aerodynamisk design og overlegen kørekomfort. Det lave tyngdepunkt, de smukke linjer og de mange, gennemarbejdede detaljer giver dig en køreoplevelse, der er vanedannende. Med en Hyundai IONIQ electric mærker du virkelig, hvad en ægte, elektrisk bil kan gøre for dig!

Det høje niveau af udstyr og funktioner som programmérbar opladning, adaptiv fartpilot og meget andet vil overraske dig positivt.

Se mere om Hyundai IONIQ Electric her

Forskellige former for elektrisk kørsel

Hos Hyundai har man altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger og nye idéer. Hyundai tror på, at elektriske biler er vejen frem, og derfor tilbyder de et af markedets bredeste udvalg. 

Se mere om forskellige former for elektrisk kørsel her.