Hyundai Electric Days

Oprettet: 11. januar 2019


Sæt strøm til bildrømmen

Hyundai har markedets bredeste udvalg af miljøvenlige elbiler. Kom til Danmarkspremiere d. 12. - 13. januar på den splinternye Hyundai KONA electric og se også nærmere på den store, muskuløse Tucson mild hybrid og på de tre medlemmer af IONIQ-familien.

Hyundai KONA Electric

Den nye Hyundai KONA electric giver dig både SUV styrke og rummelighed, samtidig med at du kan nyde den elektriske teknologis overlegne kørekomfort og en rækkevidde på 449 km pr. opladning.

Kom og hils på den elegante IONIQ

I en Hyundai IONIQ gør du både noget godt for miljøet og for dig selv. Uanset om du vælger en hybrid, en plug-in hybrid eller en electric, får du en strømlinet elbil, der er ualmindelig støjsvag, familievenlig og naturligvis med optimal køreglæde.

Hyundai Tucson er raffineret SUV-styrke

Hyundai Tucson er en populær SUV. Og med god grund. Der er tale om en elegant, stor bil, med masser af plads og der er ikke sparet på hverken udstyr eller finish. Og nu kan Tucson og fås i en mild hybrid-variant, der sikrer miljøvenligheden.

Fremtiden er nu og den er elektrisk

Gennem flere år har Hyundai målrettet arbejdet på at udvikle markedets bredeste udvalg af elbiler. Det er et arbejde, der fortsat er i gang. Og det går stærkt. Nye modeller er på vej i 2019 – blandt andet brintbilen Hyundai NEXO, der er opkaldt efter den bornholmske by Nexø, og som indeholder mange danskudviklede teknologier. Så hold øje med Hyundai og de mange muligheder, du har for både at gøre noget godt for miljøet og nyde køreglæden i en elbil.

* Prisen er inkl. standardopsætning af en ladestander fra Clever, samt ladekabel. Værdi kr. 9.898,-. Vilkår for standardopsætning kan ses på clever.dk. Kræver oprettelse ifb. med køb af ny KONA electric og IONIQ electric. Ønskes ikke ladestander, frafalder rabatten. Benyttelse af ladestander kræver abonnement kr. 599,- pr. måned. Gebyr for nedtagelse af stander ved fraflytning skal påregnes. Pris afhængig af installation.