Ford Black Friday

Oprettet: 23. november 2016


Fredag d. 25. november 2016 er det Black Friday, og i den forbindelse er vi klar med attraktive tilbud på nye Ford biler. Kig forbi Karvil Biler, Ford i Middelfart og Fredericia på Black Friday. Vi holder åbent til kl. 19.

Ford Focus 1.0 Ecoboost 125 HK Stationcar

Vinterhjul eller træk med i handlen ved køb af ny Ford

Køber du ny Ford Black Friday, får du vinterhjul eller træk med i handlen U/B.

Ny afgift = nye lavere priser

Som en del af Finanslovsaftalen for 2017, er registreringsafgiften pr. 22 november sænket yderligere. Og det betyder helt nye og lavere priser på flere Ford modeller. Se vores opdaterede prisliste her og se de store besparelser.

* Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, komplet sæt vinterhjul, finansierings- og leveringsomkostninger og moms. Leasing-aftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder, så længe lager haves – dog skal bilen indregistreres senest 31/12 2016. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billedet er modelfoto, og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Ydelserne er ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og brændstof.

Se alle Black Friday tilbud her