Familiefar vandt en bil

Oprettet: 17. april 2018


"Det er for godt til at være sandt!"

En 36-årig IT-udvikler og far til tre fra Odense vandt Karvil Biler og Jes P. Jessens konkurrence, og fik dermed tilbagebetalt 150.000 kroner, han havde købt ny bil for.

”Det må være løgn!” udbrød Mads Helle. Det var ellers en helt almindelig eftermiddag. Mads Helle stod i garagen med en kammerat og nørklede med en hjemmebygget hobbyradio, da telefonen ringede. Det var Karvil Biler i den anden ende. ”Tillykke, Mads. Du har vundet din bils værdi i vores konkurrence – op til 150.000 kroner!”

Den 36-årige IT-udvikler og far til tre troede ikke sin egne ører. ”Det var bare for godt til at være sandt”, forklarer Mads. Han fik også sin sag for, da han skulle overbevise familien, vennerne og kollegerne om, at han havde vundet 150.000 kroner.

”Alle troede, det var en spøg! Men til sidst måtte de jo tro mig.” griner Mads storsmilende.

Konkurrencen afgjort ved lodtrækning for åben skærm

Konkurrencen blev afgjort ved, at slutsedlerne fra samtlige bilsalg i konkurrenceperioden blev lagt i en stor, klar bowle. Herefter trak Tom, kendt fra Karvil Biler og Jes P. Jessens TV-reklamer, en tilfældig slutseddel op ad bowlen. Alt sammen live-transmitteret på Karvil Biler og Jes P. Jessens facebooksider, hvor lodtrækningen til dato er set mere end 1.000 gange.

Stor konkurrence på tværs af 7 afdelinger

Det var imod alle odds, at den 36-årige fynbo løb med præmien. For konkurrencen spændte sig over Karvil Bilers i alt 6 afdelinger, fordelt over byerne Svendborg, Middelfart, Fredericia og Odense, samt Jes P. Jessen i Aabenraa. Og alle, der købte bil i en af de i alt 7 afdelinger i perioden fra den 1. januar til og med den 31. marts, deltog i konkurrencen. Så deltagerantallet var højt og vinderchancerne små, men det blev altså Mads Helle fra Odense, der løb med præmien.

Harmonikasammenstød førte til præmiepulje

Det lå ellers ikke i kortene, at Mads skulle købe ny bil i første kvartal af 2018 og dermed deltage i konkurrencen. Han havde købt en spritny Nissan Qashqai hos Karvil Biler i 2017. En bil, han var ovenud tilfreds med. Men så indtraf et skæbnesvangert uheld.

Familiefar -vandt -en -bil -Qashqai (1)

"Jeg holdt for rødt i krydset mellem Ejbygade og Åsumvej, da en bil uden at bremse op torpederer mig bagfra.” Fortæller Mads om den voldsomme hændelse. Ingen personer kom til skade, men der var store materielle skader.

”Fire biler blev skadet ved uheldet. Min Qashqai var den første bil, der blev ramt, så den tog fra ved uheldet og blev totalskadet.”

For forsikringspengene købte Mads Helle en ny Nissan Qashqai, endnu engang hos Karvil Biler. Dermed fik han et lod i konkurrencen om at genvinde sin bils værdi op til 150.000 kroner – og vandt.

Stolt bilsælger: "Jeg blev virkelig glad på Mads’ vegne"

Carsten Gustavsen har arbejdet som sælger hos Karvil Biler siden 1999. Det var ham, der solgte Mads hans Nissan Qashqai – både første og anden gang. Og spørger man Carsten, er det fuldt fortjent, at det var netop Mads, der vandt.

Familiefar -vandt -en -bil -A

”Jeg tror ellers ikke på skæbnen, men det virker som om, det er meningen, at det var netop Mads, der vandt.” forklarer Carsten (tv.) med reference til harmonikasammenstødet.

”Jeg blev virkelig glad på Mads’ vegne, da det var hans navn, der blev trukket op ad bowlen ved lodtrækningen. Og jeg er stolt over at kunne give ham præmien. Det er en fed følelse!” forklarer Carsten med et bredt smil.

Pengene går til en sjovere sommer og afbetaling af bilen

Foreløbig har Mads fejret gevinsten med restaurantbesøg med hans kæreste og børn. Og han ved godt, hvad pengene derudover skal gå til. ”For det første ser sommeren pludselig ud til at blive en del sjovere,” fortæller Mads med et glimt i øjet. ”Derudover skal en portion af pengene gå til afbetaling af lånet på bilen. Lidt fornuftig skal man vel være, også selvom man har vundet 150.000 kroner.” slutter Mads med et smil, inden han sætter sig ind i sin koksgrå Nissan Qashqai, og styrer den ud fra Karvil Bilers parkeringsplads.