DS3 Crossback E-Tense

Oprettet: 25. oktober 2019


Den 100% elektriske DS 3 Crossback E-Tense

Den luksuriøse og kompakte SUV DS 3 Crossback E-Tense, kombinerer på optimal vis avanceret teknologi med fransk raffinement. DS 3 Crossback E-Tense er den første 100% elektriske bil fra DS Automobiles, og viser vejen frem for den nye generation af elektriske biler.

Reservér DS 3 Crossback E-Tense i dag!

Du kan allerede nu reservere DS 3 Crossback E-Tense hos Karvil Biler, og være blandt de første i Danmark til at få leveret denne enestående el-bil! 

Reservationsbeløbet er på Kr. 5.000,- med forventet levering primo 2020.

Du kan til enhver tid annullere din reservation. Annulleringen vil medføre, at du mister din reserverede rettighed til at være blandt de første til at købe en DS 3 Crossback E-Tense. Ved annullering vil du få tilbagebetalt dit depositum hurtigst muligt, jf. beskrivelsen i Vilkår og betingelser.

E-Tense motoren

DS 3 Crossback E-Tense er udstyret med en 100 kW el-motor, der yder 136 hk og har et drejningsmoment på 260 Nm. Den tilbyder tre forskellige motorindstillinger:

  • Eco, som optimerer rækkevidden
  • Normal, som giver optimal komfort i hverdagen
  • Sport, der prioriterer performance og dermed udnytter alle hestekræfter og drejningsmomentet

DS 3 Crossback E-Tense har et gennemtænkt varmesystem, der består af et 5 kW varmeelement, en varmepumpe med automatisk temperaturregulering i kabinen, programmérbar varmestyring (via touchskærmen eller app´en MyDS) samt sædevarme. Batterierne, der optager 220 liter, er placeret under gulvet, hvilket betyder, at pladsen i både kabine og bagagerum er den samme som i benzin- og dieselversionerne. DS 3 Crossback E-Tense har derudover et 50 kW højkapacitetsbatteri, som giver en rækkevidde på 320 km efter WLTP-standard.

Batterigaranti: 8 år / 160.000 km.

Eksteriør

Den nye DS 3 Crossback E-Tense forener elegance og komfort med den seneste, avancerede teknologi, og kombineret med et imponerende karrosseri har DS Automobiles skabt en raffineret og moderne SUV, der virkelig skiller sig ud i sin klasse. Når du sidder bag rattet i DS 3 Crossback E-Tense, kan du ikke undgå at tiltrække stor opmærksomhed. Den kompakte SUV har med sin buede, skulpturelle silhuet og store hjul sin helt egen kraftfulde og avantgarde stil.

Interiør

Den nye DS 3 Crossback E-Tense er en bybil helt ind i sjælen, og byder, på trods af sin kompakte størrelse, på en exceptionel rummelig kabine. Og for at sikre dig optimal komfort, har vi integreret utallige praktiske og funktionelle opbevaringsmuligheder. DS 3 Crossback E-Tense har en ekstraordinær raffineret kabine med et interiør skabt af materialer af højeste kvalitet og finesse i enhver detalje.