Den nye Hyundai H350

Oprettet: 24. marts 2017


Hyundai H350 - Ny alsidig varevogn på gaden

Den nye Hyundai H350 er en driftsikker og pålidelig varebil, som er designet til at matche de krav, erhvervskunder stiller til deres biler, herunder bl.a. muligheden for en anhængervægt på hele 3,5 tons. Med en attraktiv startpris og markedets mest fleksible garantiordninger har man nu mulighed for at købe den rummelige og indretningsvenlige varevogn hos Karvil Biler, Hyundai i Odense SV og Svendborg.

Bredt modelprogram

Modelprogrammet for Hyundai H350 er meget bredt og omfatter både kassevogne og chassis. Den fås i to længder (L2 og L3) med en varerumsvolume fra 10,5 til 12,9 m3.

En af markedets bedste garantier

Med Hyundai H350 følger også en af markedets bedste garantier, der matcher de forskellige kørselsbehov, som de forskellige varevognschauffører erfaringsmæssigt har.
En håndværker kører typisk færre kilometer end en kurer, så håndværkeren vil nok få mest ud af at vælge en fem års garanti op til 200.000 km, mens kureren derimod typisk fokusere på tre års garanti uden kilometerbegrænsning.

Højt udstyrsniveau

Den erhvervsvenlige varevogn findes i tre udstyrsniveauer: Life, Trend og Premium. Fælles for dem er, at alle varianter har et højt niveau af udstyr, hvor Hyundai har fokuseret på kvalitet og komfort. 

>> Læs mere om Hyundai H350 her