CX-30 får 5 stjerner

Oprettet: 14. november 2019


Mazda CX-30 med ny rekord i crashtest

Mazda CX-30 har netop opnået de maksimale 5 stjerner i den seneste række af crashtests foretaget af organisationen Euro NCAP. Mazda CX-30 er dermed den tredje Mazda, der opnår de eftertragtede 5 stjerner, efter at kravene blev skærpet betragteligt i 2018. De første var Mazda6 i 2018 og Mazda3 tidligere i år.

Fremragende beskyttelse

I testen af bilens kollisionssikkerhed imponerer Mazda CX-30 med en fremragende beskyttelse af voksne passagerer. Faktisk sætter den ny rekord på området med en score på hele 99%. Den klarer sig også fremragende, når det gælder beskyttelsen af børn i bilen (86%), beskyttelsen af bløde trafikanter (80%) samt ved vurderingen af bilens sikkerhedssystemer (77%).

Aktive sikkerhedssystemer

Omfanget af sikkerhedssystemer og deres funktion har stor betydning for, om en bil kan opnå de maksimale 5 stjerner. Mazda CX-30 er udstyret med en lang række aktive sikkerhedssystemer, der skal forhindre sammenstød med andre trafikanter – det være sig biler eller bløde trafikanter i form af fodgængere og cyklister. Systemerne inkluderer blandt andet:

  • En adaptiv fartpilot
  • Avanceret nødbremse med fodgængerregistrering
  • Vejbaneassistent
  • Skiltegenkendelse og blindvinkelalarm.

De er vel at mærke standardudstyr i samtlige varianter af Mazda CX-30.

Oplev Mazda CX-30 i Odense SV og Fredericia

Du kan opleve Mazda CX-30 hos Karvil Biler i Odense SV og Fredericia. Vores velkvalificerede personale er altid parat til at yde dig en optimal service!

Læs mere om Mazda hos Karvil Biler her.