Citroën varebiler

Oprettet: 7. februar 2017


Skræddersy din nye Citroën varebil

Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alt afgørende, at dine forhold på arbejdspladsen er optimale. Ved køb af varebil skal du tage stilling til model, motor, størrelse og opbygning af varerummet, komfortudstyr i kabinen, økonomi m.m. og her står vi klar til at rådgive dig. 

Kontakt vores erhvervscenter og få en uforpligtende aftale om et møde om netop dine ønsker - vi kommer også gerne til dig.

Citroën Berlingo Cityvan

Søger du en kvik og komfortabel varebil med tre siddepladser, så prøv en Citroën Berlingo Cityvan med den fleksible Extenso-kabine. Berlingo fås i to længder, som giver en nyttevolumen på enten 3,7 m3 eller 4,1 m3, hvilket i længde 2 giver plads til to europaller bagi.

Citroen -berlingo -van

Citroën Berlingo

>> Se mere om Citroën Berlingo her

 

Citroën Jumpy - Årets Varebil 2017

Den nye Citroën Jumpy fås i tre længder, fra 4,60 m til 5,30 m, hvilket giver dig en varerumslængde fra 2,16 m til 2,86 m. Har du brug for at transportere ekstra lange ting, kan du åbne en luge mellem varerum og kabine og opnå yderligere 1,16 m i lastelængde.

Citroen -Jumpy

Citroën Jumpy

>> Se mere om Citroën Jumpy her

 

Citroën Jumper

En Citroën Jumper kan fås i tre forskellige højder, fire længder og tre akselafstande. Resultatet er varerum fra 8 m3 til 17 m3 – og op til 2,03 m høje bagdøre. Citroën Jumper fås desuden som chassis og dobbelt kabine. Du kan med andre ord få den stort set, som du vil have den.

Citroen -Jumper

Citroën Jumper

>> Se mere om Citroën Jumper her

Citroën Sportvans

Søger du en Sportsvan, så er det oplagt at tage en af vores veludstyrede Citroën personbiler, fjern bagsædet og sæt gule plader på bilen. Det giver et stort nedslag i afgiften, og du får luksus til lavpris. Hvis du betaler moms af beløbet og får papegøjeplader på bilen, kan den også bruges til privatkørsel.

Citroen -sportsvan

Citroën Sportsvans

- Prøv fx. Citroën C3 Sportsvan
- Citroën C4 Cactus Sportsvan
- Citroën C4 Grand Picasso Sportsvan

>> Se mere om Citroën Sportsvans her