Citroën Extravaganza

Oprettet: 18. april 2017


Citroën Extravaganza-modeller

Citroën lancerer nu en række af Extravaganza-modeller, hvor du får Extravagant lækre udstyrspakker til Extravagant lave priser. Som Jarlen selv udtrykker sig om den ekstra luksus: ”Det koster ikke en skid!”. Og han har ret!

Oplev Extravagant modellerne til åbent hus i weekenden d. 22.-23. april kl. 11-16 hos Karvil Biler, Citroën i Odense SV og Svendborg.

C1-extravaganza -april (1)

Citroën C1 Extravaganza

Uanset hvilken C1 model du vælger, får du udstyr som Bluetooth® & USB-indgang, el-sideruder for og LED kørelys som standard. Og som en del af Extravaganza-pakken følger en 7” Touch Screen og automatisk klimaanlæg med oveni.
 
Citroën C1 fås fra 89.990,- // SPAR 36.500,-
 
Se -mere
C3-extravaganza -april

Citroën C3 Extravaganza

Den nye Citroën C3, giver dig masser af plads og komfort i et kompakt og unikt design. Tilkøber du den store Extravaganza-pakke, får du desuden 7” Touch Screen, automatisk klimaanlæg og Follow me home-lys.

Citroën C3 fås fra 134.990,- // SPAR op til 37.800,-
 
Se -mere
C4-extravaganza

Citroën C4 Extravaganza

Med Citroën C4 vil du opleve kørekomfort som ikke fås bedre i denne prisklasse. Sammenlign gerne Citroën C4 med de nærmeste konkurrenter – det får bare den rummelige og elegante bil til at se endnu bedre ud.

Citroën C4 fås fra 179.990,- // SPAR 43.000,-
 
Se -mere
C4-Cactus -extravaganza

Citroën C4 Cactus Extravaganza

Med Citroën C4 Cactus får du en bil, der er helt sin egen! Med Extravaganzapakken får du lidt mere luksus og komfort, i form af automatisk klimaanlæg, sorte Airbumps® og stort panoramaglastag..

Citroën C4 Cactus fås fra 179.990,- // SPAR 49.500,-
 
Se -mere
C4-Picasso -extravaganza

Citroën C4 Picasso Extravaganza

Der er ingen grund til at gå ned på udstyret selvom du går op i bilstørrelse. Citroëns familiebiler med rigtig god plads, byder på et højt udstyrsniveau, der er med til at gøre køreturen til en fornøjelse.

Citroën C4 Picasso fås fra 239.990,- // SPAR 40.000,-
 
Se -mere
C4-grand -Picasso -extravaganza

Citroën C4 Grand Picasso Extravaganza

Der er ingen grund til at gå ned på udstyret selvom du går op i bilstørrelse. Citroëns familiebiler med rigtig god plads, byder på et højt udstyrsniveau, der er med til at gøre køreturen til en fornøjelse.

Citroën C4 Grand Picasso fås fra 259.990,- // SPAR 40.000,-
 
Se -mere
Citroën -privatleasing

Citroën privatleasing

Med privatleasing af Citroën og DS opnår du en overskuelig biløkonomi. Du betaler en fast månedlig ydelse, og kender dermed den faste månedlige udgift i hele leasingperiode.
 
Se -mere