Åbningsfest i Svendborg

Oprettet: 14. juni 2016


Kom til åbningsfest og vind en bil!

Vi flytter til stort domicil på Englandsvej 2 i Svendborg, og det fejres i weekenden d. 18.-19. juni 2016 kl. 11-16 med en stor åbningsfest med Jan Schou som konferencier, præmier for tusindvis af kroner, pølsevogn, kaffebar og goodiebags til gæsterne.

Dbcvr 5c 1a 83-1 

Læs hele vores åbningsavis her og se de fantastiske tilbud

Vi ses til et brag af en af åbningsfest!

Topmoderne bilhus

Håndværkere har de seneste måneder omdannet det tidligere møbelhus til et topmoderne bilhus med både salgsudstillinger, værksted med seks lifte, lager samt kontorer. - Vi kan næsten ikke vente til weekenden, for vi glæder os så meget til at vise vores nye bilhus frem, fortæller filialchef Michael Knudsen, som har arrangeret en stor fest både lørdag og søndag.

Vind en ny bil fra Hyundai

Med revyskuespiller Jan Schou som tovholder og konferencier er der lagt et spændende program for weekenden, hvor alle interesserede kan deltage i en stor konkurrence om Ipads, vinterdæk, weekendophold, service på sin bil og ikke mindst førstepræmien: En helt ny bil fra Hyundai.

Udtrækninger hver time

Der vil både lørdag og søndag være udtrækninger hver time fra klokken 12, og vinderen af bilen findes søndag eftermiddag klokken 15.00. For at deltage i lodtrækningen om de mange præmier skal man lige registreres med navn og adresse, og man skal være til stede i bilhuset under lodtrækningerne. Vores personale i weekenden vil stå klar med yderligere oplysninger vedrørende konkurrencen.

Hyundai ”Summer Sale”

I åbningsweekenden er der ligeledes ”Summer Sale”, hvor man kan prøve kampagnemodellen, i20 Move med aircondition, få frisk vind i håret i en i10 med elektrisk foldesoltag eller gøre en god handel på næsten nye udgaver af Hyundai i30, Hyundai i40 og Hyundai Tucson. - Med vores ”Summer Sale” har vi gode tilbud over hele linjen - lige fra Hyundai i10 i mikroklassen til Hyundai Tucson i SUV-klassen. Der er kort sagt noget for alle, og for alle dem, der vil være godt kørende henover sommeren, og naturligvis resten af året med.

Citroën Angry Birds kampagne

Vores attraktive Citroën Angry Birds kampagne fortsætter og lige nu får man enten udstyrspakke til en værdi af 8.000 kr. eller servicepakke med i handlen ved køb af en ny Citroën. Udstyrspakken består af 16” alufælge, stænklapper foran, bagagerumsbakke og park solar p -skive. Tilbuddet gælder ved køb af fabriksny personbil, dog ikke Citroën C1 og Citroën C3.

Vi ses til brag af en fest hos Karvil Biler i Svendborg!