Hyundai fabriksgaranti

Enestående 5 års garanti

Når du køber en ny Hyundai, får du 5 års enestående fabriksgaranti og dette uanset hvor mange kilometer, du kører. Når vi så sikkert kan yde garantien uden kilometerbegrænsning, er det fordi, vi kender bilerne til bunds og ikke mindst kvaliteten. Det mener vi skal komme vores køreglade kunder til gavn.

Ingen bekymringer

Med Hyundai's garanti slipper du for mange af de bekymringer, der kan være forbundet med køb af en ny bil. Når du køber en ny Hyundai, får du mere end blot en god og driftsikker bil. Du får en garantipakke, der beskytter dig mod pludselige og uforudsete udgifter.

  • 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning*
  • 5 års garanti på lakken
  • 12 års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring

Gælder alle Hyundai modeller*

Hver eneste Hyundai model er skabt til at give mange års køreglæde, og Hyundais 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – lige fra Hyundai i10 til Hyundai Santa Fe*.

Vælg autoriseret Hyundai værksted

Den eneste forudsætning for garantierne er, at din Hyundai løbende vedligeholdes i henhold til Hyundai’s vedligeholdelsesprogram. Vi anbefaler, at serviceeftersyn og reparation udføres på et af vores autoriserede Hyundai værksteder i Fredericia, Odense SV og Svendborg, og at der udelukkende anvendes originale reservedele, som kvalitetsmæssigt svarer til de komponenter, der er anvendt af Hyundai.

 *Hyundai ix35 Brint har 5 års garanti eller 100.000 km. Hyundai H350 har 3 års garanti uden km. begrænsning eller 5 år/200.000 km.