Nissan - Navara

Nissan Navara

Nissan Navara sætter nye standarder i 1-tons-pickup-segmentet. Den er robust og smart og kombinerer det bedste fra Nissans førende crossovere som eksempelvis Nissan Qashqai og X-Trail. Og den har erfaringerne fra 12 modelgenerationer, hvad angår udvikling og produktion af robuste og praktiske pickupper.

Double Cab og King Cab

Navara fås både som, Double Cab og King Cab, og er opbygget på et robust rammechassis. Forbedringerne i forhold til forgængeren omfatter et 5-leddet baghjulsophæng med skruefjedre, hvilket giver mere dynamiske kørepræstationer og mere komfort uanset terrænet. En nyhed i segmentet, som er standardudstyr på Double Cab-versioner.

Personbilslignende komfort

Et nyt niveau af personbilslignende kørekomfort, stil og kvalitet er standard i Nissan Navara med teknologier, der ikke almindeligvis forbindes med varebilssegmentet, herunder bl.a. Nissans banebrydende Around View Monitor-kamerasystem og automatisk nødopbremsning.

Nissan 5-års fabriksgaranti

Nissan tilbyder en standard 5-års fabriksgaranti på hele varebils-serien. Dette er meget mere end blot en garanti, fordi det inkluderer:

  • 5 år eller 160.000 km beskyttelse fra kofanger til kofanger.
  • 5 års garanti på lakering - dækker karrosserilakeringen.
  • 5 års garanti på NISSAN originale dele og tilbehør.
  • 5 års vejhjælp.
  • 12 års garanti mod gennemtæring på Navara.
  • Kan overdrages ubeskåret.

Pris på Nissan Navara

Nyheder fra Nissan

Prisfald på Nissan
18. maj 2020Nissan Nytårskur 2020
9. januar 2020


Forpremiere på ny Juke
6. november 2019


Nissan efterårskampagne
25. oktober 2019