Hyundai - KONA Van

Den nye Hyundai KONA Van

Den nye Hyundai KONA Van er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter, giver bilen et fantastisk og unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme giver blikfang og understreger det stærke SUV-design.

Selvsikker og enestående SUV

I Hyundai KONA Van, vil du opleve en usædvanlig grad af komfort med materialer af høj kvalitet hele vejen igennem for en sensuel og raffineret følelse. Og med fire interiør-farvekombinationer kan du skrotte det lidt mere kedelige klassiske instrumentbrætlook og give din bil et helt personligt præg. Farvekombinationer fås ifm. køb af læder- eller dellædersæder (ekstraudstyr fra Trend). 

Fart, overskud og effektivitet

Hyundai KONA Van har det hele. I benzin tilbydes den effektive 1.0 T-GDI med 120 hk, som er rap i byen. Ønsker du mere kraft og fodfæste kan du vælge 1.6 T-GDI motoren med hele 177 hk, firhjulstræk og lækker 7 trins DCT automatgearkasse. I diesel tilbydes senere i 2018 en nyudviklet 1.6 CRDi motor.

Avancerede sikkerhedssystemer

Den nye KONA Van tilbyder et avanceret on-demand AWD-system (afhængig af variant), som sikrer stabile og sikre køreegenskaber i udfordrende terræn. De avancerede sikkerhedssystemer justerer trækkraften alt efter underlag og fart. Alt sammen noget, som sikrer den bedste køreoplevelse.

Avanceret udstyr

Den nye KONA Van forbinder dig nemt og intuitivt med det avancerede udstyr i bilen. Hold fokus på vejen med det nye head-up display, oplad nemt din mobiltelefon via den trådløse oplader og benyt bilens højtmonterede og nemt tilgængelige touchskærm.

Enestående 5 års garanti

  • 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.
  • 5 års garanti på lakken.
  • 12 års garanti mod indefrakommende rustgennemtæring.

Læs mere om Hyundai fabriksgaranti her.

Download

Se prisliste for Hyundai KONA Van

Nyheder fra Hyundai

Hyundai Summer Edition
3. juli 2019


Hyundai Spring Edition
24. april 2019


Hyundai i2019 Edition
25. februar 2019


Hyundai Electric Days
11. januar 2019


Nytårskur 2019
2. januar 2019