Hyundai - Ioniq plug-in hybrid
Hyundai IONIQ plug-in hybrid

Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhedsassistenter er den nye IONIQ plug-in hybrid nu bedre end nogensinde før! Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil..

Design og køreglæde

Den nye IONIQ plug-in hybrids rene, aerodynamiske silhuet er blevet opgraderet med en række nye designelementer for at optimere dens sofistikerede look. Den dynamiske kølergrill harmonerer smukt med de nye fuld LED-forlygter (afhængigt af variant) og automatisk LED-kørelys, hvilket gør, at bilen efterlader et meget sofistikeret førstehåndsindtryk.

Hvad er en plug-in hybrid?

Væn dig til komplet fleksibilitet. IONIQ plug-in hybrid giver dig alle fordelene ved en elbil – plus den fleksibilitet, en hybridbil med benzinmotor giver. Et kraftfuldt 8,9 kWh litium-ion-polymer-batteri giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 52 km ved et enkelt tryk på en knap.

Benzinmotor, elmotor - eller begge

Når den elektriske rækkevidde er opbrugt, fungerer IONIQ plug-in hybrid som IONIQ hybrid. Takket være dens parallelle hybriddrivlinjesystemer kan den både køre på benzinmotor, elmotor - eller begge. Kør lige så langt du vil. Og når du kommer frem, kan du slutte bilen til en ladestation. Men selv når du kører, oplader det justerbare regenererende bremsesystem batteriet ved at bruge elmotoren til at sænke bilens hastighed. Man kan vælge mellem fire niveauer af regenerativ bremsekraft.

Enestående garanti

Hyundai IONIQ plug-in hybrid har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning og IONIQ plug-in hybrids højtydende lithium-ion-polymer-batteri kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først).

Se prisliste for Hyundai IONIQ Plug-in hybrid her

Nyheder fra Hyundai

Info vedr. Covid-19
17. december 2020


Ny Hyundai i20
6. november 2020


Den nye Hyundai i30
24. september 2020


Hyundai Sommertilbud
29. juni 2020


Hyundai Elektriske Dage
7. januar 2020