Hyundai - i30 Fastback

Den helt nye i30 Fastback

Uanset hvilken vej du tager, så bliver det kun sjovere, når du tager køreturen i den nye Hyundai i30 Fastback. Med en let sænket undervogn, strammere affjedring og kraftig turbomotor, så får du ydelse og dynamik som aldrig før - selvfølgelig uden at gå på kompromis med komforten.

Mange fine detaljer

Når du tager plads bag rattet i Hyundai i30 Fastback, mærker du det med det samme den fantastiske følelse af kvalitet og de små fine detaljer, samt passionen for håndværket i fremstillingen af bilen.

Kompakte turbomotorer

I den nye Hyundai i30 Fastback kan du vælge mellem to kompakte turbo-benzinmotorer, som begge leverer en stærk kombination af præstationsevne og brændstoføkonomi. Den 6-trins manuelle gearkasse fås i kombination med begge modellens motorvarianter.

Høj sikkerhed

Med Hyundai SmartSense, det avancerede sikkerhedssystem, er i30 fastback førende i segmentet med den seneste aktive sikkerhedsteknologi – lavet til at give dig mere sikkerhed og som har sikret Hyundai i30 Fastback en topkarakter i Euro NCAP sikkerhedstest med hele 5 stjerner.

  • Træthedsassistenten, som via avanceret teknologi vurderer, om du bør holde ind for en pause
  • Automatisk nødbremse
  • Aktiv vognbaneeassistent
  • Advarsel for bagved-kommende trafik.

Priser og udstyr

 

 

Nyheder fra Hyundai

Ny Hyundai i20
6. november 2020


Den nye Hyundai i30
24. september 2020


Hyundai Sommertilbud
29. juni 2020


Hyundai Elektriske Dage
7. januar 2020


Ny IONIQ Plug-in hybrid
17. september 2019