Hyundai - i30 Fastback

Den helt nye i30 Fastback

Uanset hvilken vej du tager, så bliver det kun sjovere, når du tager køreturen i den nye Hyundai i30 Fastback. Med en let sænket undervogn, strammere affjedring og kraftig turbomotor, så får du ydelse og dynamik som aldrig før - selvfølgelig uden at gå på kompromis med komforten.

Mange fine detaljer

Når du tager plads bag rattet i Hyundai i30 Fastback, mærker du det med det samme den fantastiske følelse af kvalitet og de små fine detaljer, samt passionen for håndværket i fremstillingen af bilen.

Kompakte turbomotorer

I den nye Hyundai i30 Fastback kan du vælge mellem to kompakte turbo-benzinmotorer, som begge leverer en stærk kombination af præstationsevne og brændstoføkonomi. Den 6-trins manuelle gearkasse fås i kombination med begge modellens motorvarianter.

Høj sikkerhed

Med Hyundai SmartSense, det avancerede sikkerhedssystem, er i30 fastback førende i segmentet med den seneste aktive sikkerhedsteknologi – lavet til at give dig mere sikkerhed og som har sikret Hyundai i30 Fastback en topkarakter i Euro NCAP sikkerhedstest med hele 5 stjerner.

  • Træthedsassistenten, som via avanceret teknologi vurderer, om du bør holde ind for en pause
  • Automatisk nødbremse
  • Aktiv vognbaneeassistent
  • Advarsel for bagved-kommende trafik.

Priser og udstyr

 

 

Nyheder fra Hyundai

Info vedr. Covid-19
17. december 2020


Ny Hyundai i20
6. november 2020


Den nye Hyundai i30
24. september 2020


Hyundai Sommertilbud
29. juni 2020


Hyundai Elektriske Dage
7. januar 2020