Ford - Ranger

Læs mere om Ford Ranger her


Ford Ranger

Ford Ranger er en hårdfør og alligevel komfortabel pickup, der kan klare alt hvad du udsætter den for og Ford Ranger Double Cab har som den første pickup opnået 5 stjerner i Euro-NCAP crashtest.

Øget sikkerhed og komfort

En række nye førerassistanceteknologier giver øget sikkerhed og komfort under kørslen. Blandt andet den adaptive fartpilot, som selv tilpasser afstanden til den bilen foran dig.

Hårdfør konstruktion

Ford Ranger kan laste op til 1.050 kg (afhængig af variant) og trække op til 3.500 kg på krogen. Samtidig kan den kører gennem vand med en dybde på 800 mm. Dermed er den nye Ford Ranger klar til enhver udfordring.

Intelligent bygget

Ford Ranger med Ford SYNC3 med 8” touchscreen, navigation, Apple CarPlay og dansk tale er standardudstyr i Wildtrak versioner. Adaptiv fartpilot med afstandsalarm til forankørende, Lane Keeping Assist, Traffic Sign Recognition og Driver Alert indgår alle i førerassistancepakken (fås som ekstraudstyr).

Forbedrede motorer og gearkasser

Forbedring af motorer og gearkasser, herunder Auto-Stop-Start og nye gearudvekslinger plus et nyt elektrisk assisteret styretøj giver en super god brændstoføkonomi og CO2 udledning. Den kører op til 15,4 km/l - det gør Ford Ranger til det et oplagt valg til forretning og fritid.

Pris på Ford Ranger

Hent pris- og udstyrslisten for Ford Ranger her

 

 

 

Kontakt afdeling

Nyheder fra Ford

Ny Ford Focus stationcar
1. november 2018Ford Fiesta lagerudsalg
7. marts 2018


Ford Nytårskur 2018
2. januar 2018


Ford All Inclusive
12. december 2017