Ford - C-MAX

Læs mere om Ford C-MAX her


Ford C-MAX

Ford C-MAX er designet med henblik på at gøre hverdagen i din bil så problemfri som overhovedet muligt og med dens super moderne stil får du en familiebil uden kompromisser.

Fremragende familiebil

Hvad enten du vælger Ford C-MAX med fem sæder eller Ford Grand C-MAX med fem eller syv sæder, vil du opleve et helt nyt niveau af fleksibilitet, praktisk anvendelighed og energieffektivitet.

C-MAX med 5 sæder

Ford C-MAX er en fleksibel og rummelig familiebil med god plads til fem personer. Fx. fås den med håndfri bagklap, der kan åbnes og lukkes med en simpel fodbevægelse under bagkofangeren - særlig smart når du har hænderne fulde.

Grand C-MAX med 7 sæder

Ford Grand C-MAX er den perfekte familiebil med fleksibel plads til fem eller syv personer. Den er skabt til familielivets mange udfordringer i en travl hverdag.

Årets brugtbil 2017

Ford C-MAX er ikke kun en glimrende familiebil, men også en af de biler, der bedst holder prisen – så godt, at Bilbasen har kåret den som Årets Brugtbil 2017. I sin kåring af Ford C-MAX, som Årets Brugtbil 2017, lagde juryen især vægt på den høje sikkerhedsstandard, de fremragende køreegenskaber og den gode pris.

Pris på Ford C-MAX

Hent pris- og udstyrslisten for Ford C-MAX og Grand C-MAX her

 

Kontakt afdeling

Nyheder fra Ford

Ny Ford Focus stationcar
1. november 2018Ford Fiesta lagerudsalg
7. marts 2018


Ford Nytårskur 2018
2. januar 2018


Ford All Inclusive
12. december 2017