Citroen - Ny C3

Så er den her - den nye Citroën C3

Med den nye Citroën C3 får du en bil, der virkeligt skiller sig ud fra mængden. Du får masser af plads og komfort i et kompakt og unikt design, som er fyldt med udstyr. Prøv den hos Citroën i Fredericia, Odense SV eller Svendborg.

Gør Citroën C3 personlig

Der er adskillige muligheder for at gøre din nye Citroën C3 personlig. En- eller to-farvet? Med eller uden Airbump®? Vil du helst have en hyggelig eller stilren indvendig indretning? Mulighederne er mange!

Mange farvekombinationer

Ny Citroën C3 kommer i en bred vifte af farver: Almond Grøn, Hvid Banquise, Cobalt Blå, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power eller Sable. Kombiner disse farver med 3 forskellige tagfarver (Sort Onyx, Rød Aden, Hvid Opale), hvilket giver helt op til 36 forskellige kombinationer.

Citroën advanced comfort

Den nye Citroën C3 er udstyret med en fantastisk undervogn, et typisk karaktertræk for Citroën, som absorberer ujævnheder på vejen mest muligt.

Praktisk i alle situationer

Med en længde på under 4 meter er den nye Citroën C3 ekstra smidig og let at manøvrere. Den har 5 døre og 5 pladser, og er dermed praktisk i alle situationer.

  • Længde: 3,99 m
  • Udvendig bredde, inkl. sidespejle 1,75 m
  • Højde: 1,49 m
  • Akselafstand: 2,54 m
  • Bagagerumsvolumen: 300 l

Relaterede nyheder

Nyheder fra Citroen

Info vedr. Covid-19
17. december 2020


Citroën E-Jumpy
14. december 2020


Oplev Citroën C5 Aircross
22. oktober 2020


Miljøzonekrav
22. september 2020


Citroën BILlige DAGE
24. marts 2020