Citroen - C3 Aircross

Ny Citroën C3 Aircross

Ny Citroën C3 Aircross adskiller sig fra det internationale SUV-marked med sin friske, kraftfulde og originale attitude. Stylingen er robust og beskyttende med en høj motorhjelm, der fremhæves af de forkromede Citroën-vinkler og en LED-lyssignatur.

Inspireret af C-Aircross koncept bilen

C3 Aircross er stærkt inspireret fra C-Aircross koncept-bilen, er baglygterne lavet af polykarbonat med en farvet film i midten, hvilket skaber en stærk grafisk kontrast på bagstolpen. Det giver en original, høj kørestilling i denne SUV.

Nem bykørsel

Ny C3 Aircross gør hverdagen lettere, da det er en sand fornøjelse at køre den i byen og på landevejen. I byen gør Park Assist-teknologien parkeringsmanøvrerne lettere og bakkameraet giver et 180° billede af området bag bilen på 7''- berøringsskærmen.

3 effektive motorer

Den nye C3 Aircross kommer med en bred vifte af nye effektive og økonomiske motorer, som kombinerer avanceret teknologi. Den fås med en PureTech-benzinmotor (82 hk og 110 hk) eller en diesel BlueHDi-motor (100 hk)). En EAT6-automatgearkasse forbundet med Stop & Start-funktionen fås med PureTech 110 benzinmotoren.

90 kombinationer

Med sine otte karosserifarver, fire tagfarver og fire farvepakker til kabinen tilpasser Ny C3 Aircross sig til din smag. Hele 90 forskellige farvekombinationer er til rådighed. Der er rig mulighed for styling, så du kan sætte dit eget præg på indretningen.

Se prislisten her

Nyheder fra Citroen

Oplev Citroën C5 Aircross
22. oktober 2020


Miljøzonekrav
22. september 2020


Citroën BILlige DAGE
24. marts 2020


Citroën Nytårskur 2020
9. januar 2020


Citroën Golden Days
6. november 2019